Anlita en livscoach

Alla människor mår bra av att må bra kroppen och i dina tankar. Mår man inte bra då kan man inte göra ett bra jobb, därför så är det självklart att man som egen företagare vill att sin personal ska må bra. Jag hjälper er att få er personal att fortsätta må bra på flera olika sätt!

Först och främst är det stresshanteringen som många av oss människor kan hamna i. Vi behöver lära oss att andas rätt och lära sig att planera sin tid på rätt sätt. Det finns många saker du kan göra för att handskas med din stress, mer om det på min sida om stresshantering.

Många av oss hamnar någon gång i en ”kris” och frågar sig t.ex.

  • Vad gör jag med mitt liv?
  • Var det det här jag ville ha ut av mitt liv, jobba med?
  • Vart tog mina drömmar vägen med min ”Roda lilla stuga” jag ville bo i?
  • Varför är jag ensam utan någon livskamrat, eller frågar sig kanske, vill jag var i detta äktenskap?

Då är det bra och få coachning för att hitta sig själv. Jag hjälper individen med livskriser vi alla kan hamna i av olika orsaker. Det kan vara att man får gå igenom en skilsmässa (som man inte vill ), eller kanske det är så att du mår inte bra i den relation man är i! Det kan ske ett dödsfall i din familj eller en nära vän, ja saker som händer i livet. Alla tar vi saker på olika sätt, olika djupt och beroende på vad vi bär inom oss.

Är du företagare och undrar om du skulle kunna ge din personal samtal med en coach för att få din personal att utvecklas och må bra är du välkommen att höra av dig till mig för att få ett kostnadsförslag. Självklart är du som privatperson även du välkommen att höra av dig att boka en tid.

Må gott!!

Min Facebooksida