Personlig utveckling

Min Facebooksida

Innan man bestämmer sig för att göra en personlig utveckling så bör man ha koll på vad man vill nå och vilket mål man har. Dessutom vart står du i dagsläget? För det du ska göra är att fokusera på är HÄR och NU!
Det finns ju massor med personliga utvecklingar och vad som är bra att börja med är sitt inre. Lära känna sig själv är en mycket stor och viktig process som även kan vara jobbig ibland om man har mycket att bära på.
På vilka sätt man gör när det gäller att hitta sitt inre är många. Här är två varianter som du absolut ska prova.

  • Yoga är ett sätt att finna balans mellan kropp och själ och ditt sinne. Det finns olika yoga varianter men att lära sig andas på ett rätt sätt och avslappning tillsammans med olika fysiska ställningar och den Yoga form som är toppen för det är absolut ”Kundaliniyoga”. Med kundaliniyoga får du bättre självkänsla, bättre självförtroende och blir mycket starkare och gladare. Meditationen i yogan gör att du finner ro i själen.
  • Mindfulness är ett jätte bra redskap för att lära dig att vara i nuet och lära dig att vara närvarande. Hur man tränar mindfulness är genom olika andningsövningar och meditationsövningar. Alla behagliga lugna övningar har en positiv verkan med att vi blir medvetna vad som händer omkring oss. Allt med meditation har en positiv inverkan på själen:)