Mental trötthet & Utbränd

Min Facebooksida

Kan vara att plötsligt tänker du långsammare än du har gjort det tidigare? Till exempel kan det kännas som om att du läser mer långsamt? Du kanske svarar på saker långsammare för att det tar en stund för dig att få in den information som personen som du pratar med säger till dig. Sådana här situationer är vanliga när man är mentalt trött och utbränd. Det är också vanligare idag att bli mentalt trött då vi har ett sådant hektiskt samhälle.
Att komma tillbaka till sitt jobb och tro att allt ska fungera som vanligt igen är mycket dumt. Självklart vill du kunna vara lika ”effektiv” som tidigare. Vara lika snabbtänkt och ha många bullar i luften. Dina kollegor bör även dom vara insatta i detta att det är inget som är som vanligt bara för att du kommer tillbaka från en lång sjukskrivning för mental trötthet. Du blev sjuk av en anledning och det är just den anledningen du inte ska ha på jobbet. Det kommer att ta tid att komma tillbaka och du behöver ge dig den tiden. Acceptera den!

Det är inte säkert att du kommer att komma tillbaka till samma kapacitet igen, eller på det sättet du jobbad men du kan jobba fram ett annat sätt och lyssna på ditt inre när det säger STOPP!

Saker du kan göra för att ändra ditt liv, ändra saker som du behöver för att inte hamna där igen är absolut helt klart Yoga. Medicinsk yoga, kundaliniyoga är en mycket bra form för att få ett inre lugn och inre styrka.

Ny kursstart i Kundaliniyoga den 27/3 18.00-19.30