Har du fysiska smärtor? Upplever du stress i din vardag?

Jag vet hur tufft det är att leva med smärtor och stress. Visste du att Kundaliniyoga är en väldigt ”snäll” men kraftfull yoga som hjälper dig att hantera stress, smärtor, sömn och ger dig ett stort välbefinnande. Just nu studeras kundaliniyoga och dess effekter av flera stora sjukhus i Sverige.

Yogan har gett mig så mycket, mer närvaro och förståelse för mig själv och andra, styrkan att möta livets alla skiftningar, insikt… om att jag är värdefull utan prestationskrav. Den har reducerat min smärta i rygg och nacke och jag kan hantera min stress med yoga och meditation. Jag har tidigare haft sömnproblem och dessa är nu helt borta!

Vi startar nu 2 grupper:
Onsdagar med start 20/8 18.15-19.45
Torsdagar med start 21/8 19.00-20.30.

Endast några platser kvar! Hör av dig till mig  snarast vid intresse!

Priser: 8 gånger á 1,50 timmar: investering 1 200:-.
Alla är varmt välkomna, både erfarna yogautövare och Du som inte provat tidigare!

Ser framemot att höra från dig!”