Yoga – andlig & fysisk träning

Hitta ditt inre lugn genom Hälsobalans yoga i Helsingborg. Kropp och själ i harmoni skänker vardagen ett fantastiskt lugn. Hälsobalans använder sig av några olika former av yoga. Här kan du hitta den stil som passar dig, dina förutsättningar och dina mål allra bäst.

Kundalini yoga

Kundalini yoga är en gyllene medelväg. Lagom ansträngande, men ändå relativt lätt att utföra. Kundalini yoga innefattar även till stor del den mentala och andliga delen av yogan. Du får både andlig och fysisk träning på en och samma gång!

Yin yoga

Yin yoga är en långsam yogastil. Du håller positionerna länge och vana utövare kan hålla dem i uppemot fem minuter. Som nybörjare håller du dem såklart en mycket kortare stund till dess du övat upp styrka, rörlighet och balans. Det lugna tempot och den långa vilan i varje position är utmärkande för yin yogan och gör att den ger dig ökad rörlighet. Den här stilen är mycket meditativ och ger en härlig inre stillhet.

Ayur yoga

Ayur yoga jobbar med mjuka rörelser, andningsövningar och meditation. Den här yogaformen är härligt avstressande och skapar ett balanserat välbefinnande som ger styrka på både det mentala och fysiska planet. Denna yogastil är relativt ny i Sverige, så passa på att prova den hos Hälsobalans i Helsingborg.