Andas rätt för att må bäst!

Godmorgon alla underbara människor! Vill så här på förmiddagen ge tips på hur viktigt det är att tänka på att andas rätt för att känna sig pigg och inte stoppa undan energin. När du andas rätt blir det att du använder lungornas kapacitet till fullo.  Andningen är A och O för att må bäst! Här kommer två små enkla andningsövningar för att du ska må bättre under dagen och även när du går in i meditationen.

  • Låt din andning nå ända ner till magen, låt din mage bli som en ballong även om det känns obehagligt att magen blir större. Lungorna hör nämligen ihop med magens rörelse. Du kommer att känna stor skillnad genom att du kommer att känna dig lugnare och få mer energi.
  • När du går in i meditation så andas långsammare och lägg märke till hur du andas in och ut.  Du börjar med varje in och ut andning med en tanke som IN – andas, UT – andas. Det gör att du får ett lugn som du behöver hamna i när du ska meditera.

Ha nu en helt fantastisk dag och njut av alla trevliga människor. De som inte är så trevliga behöver förmodligen ett litet leende 🙂