Vill du vara lycklig?

Träna dig mentalt för att få styrkan till att förändra ditt liv.  För att komma över de negativa tankarna man kan ha periodvis eller att komma över tröskeln. Att ta steget ut till det positiva krävs lite kraftansträngning av dig själv. Men jag lovar dig att livet kommer att bli mer positivt och roligare om du bara ändra ditt tankesätt.

Så här kommer några punkter på hur du ska komma över tröskeln för att ta dig till ett lyckligare liv.

  • Befinner du dig i ett stadie där du känner att allt är OK, du struntar i vilket, du känner att ”det var så här det blev” och det var inte din önskan. Nu vill du komma tillbaka in i det lyckostadier som du kanske varit i innan eller det som var din plan. Först ska du sluta prata illa om dig själv till dig själv. Se vad människor, djur, saker omkring dig ger dig energi och glädje. Prova med att LE oftare, även till en människa du inte känner som du möter när du är ute och går med din hund ( om du har någon ). Prova saker du inte tidigare gjort och kanske kan du hjälpa någon som behöver din hjälp. Varje gång det kommer en negativ tanke, om det så är att du tappade en penna på golvet och det blir jobbigt att ta upp den då du har ont i ryggen. Vänd på den tanken med en gång, vänd den tillbaka till den tråkiga negativa egot. ”Åh, vad bra, du fick sträcka på ryggen”. Den tanken skall inte vara hos dig för den leder dig till ”vänster ” och nu ska du endast ta in dina positiva tankar. Du skall rakt fram till framgången att vara LYCKLIG! Förr eller senare kommer du till Lyckokänslan igen! Du styr det själv 🙂
  • Vill du inte komma till Lyckostadiet, ska du tacka NEJ till allt! Vara negativ hela dagarna och förstöra för andra för att du kan det. Skratta åt andra som gör bort sig eller gör små misstag eller fel. Snacka skit om andra runt omkring dig och tänka att du vet minsann bäst. Sen måste du ta allt på blodigt allvar!! Älta gamla saker som är jobbiga och varför inte älta lite till. Svär åt allt som stör dig, och det är verkligen allt!
  • Vilken väg vill du ta? Jag tror att du vill känna dig lycklig och tillfreds med dig själv och känna glädjen inom dig för att du lever och är frisk. Allt det vackra omkring dig som du kan glädjas åt. Du kan glädjas åt att läsa en bok eller att bara dricka en kopp kaffe när du kommer hem och lyssna på vad dina barn har gjort under dagen eller lyssna till någon annan du tycker om. Vad gör det om du slår ut kaffet på bordet och det rinner ner och gör en fläck på din matta. Din matta kommer att tvättas och bli ren:) Ta en ny varm kopp kaffe, det var ändå ljummet nu 🙂
    Många människor förstör sina liv genom att lyssna på tråkig och nedlåtande röst inom sig. Be den tråkiga inre rösten dra någon annanstans. Sluta och älta och grubbla! Du förstör bara ditt liv och får inte ut glädjen som egentligen finns och det är väl lite synd?
  • Njut av livet och Lycka till med din egna förändring:) GÖR DET IDAG!