Vad händer med din kropp vid kundaliniyoga?


Kundaliniyoga
är en medicinsk yoga och den innefattar andningstekniker och meditationer och effektiva rörelser. Med yogan så är avslappningen en viktig del i yogan.
Vad gör då denna sköna underbara yoga för din kropp? Jag ska ge dig några punkter som du kan lägga på minnet och efter du läst detta så kommer du förmodligen att boka en kurs. För vem vill inte känna sig fridfull och lycklig.

• Har du svårt att sova? Ja, då kan jag lova dig att du kommer att upptäcka att din sömn blir mycket bättre.
• Är du i en stressad vardag och behöver varva ner? Jag lovar dig att du kommer att klara av att hantera din stress mycket bättre och känna dig mycket piggare.
• Har du hamnat i en kris i livet? Eller är du allmänt låg? Kundaliniyogan gör att du trivs med livet, blir gladare och känner att livet leker.
• Du kommer att känna dig lugnare, tänka klarare och till följd av att du tänker klarare och blir lugnare så får du får mer intuition och blir mer kreativ och uthållig.
• Regelbunden kundaliniyoga gör också att du är mer närvarande och du blir friskare. Du lär känna din kropp på ett djupt plan.

Kundaliniyogan är in investering för dig och ditt välbefinnande. Har du inte provat det innan så kommer du att fråga dig själv ”Varför har jag inte gjort detta innan”?

Min sida på Facebook