Ljuvliga morgon promenader

Denna underbara vår! Det är fullkomligt magiskt att vara ute på en långpromenad med hunden på morgonen kl 05.00 innan staden har vaknat. Fåglarna sjunger och alla ljud från andra djur hörs i skogen. Idag var det speciellt skönt då solen hade gått upp och regnet under natten doftade vår.  Jag går en timmes promenad och när jag kommer hem har huset börjat vakna, folk har börjat röra på sig och för mig väntar en god kopp kaffe innan jag ska göra mig iordning för att gå en till promenad på 30 minuter till jobbet.  Nu sitter jag här och känner mig ganska nöjd och så gör även min hund hemma som är belåten efter en långpromenad på morgonen.

När jag kom till jobbet så låg det ett litet paket på skrivbordet 🙂 I detta paket låg det en liten fin låda där det stod en text på. Innan jag skriver vad det stod så måste jag ju säga att jag försöker gå ner lite i vikt genom att röra på mig mer då jag har ett kontorsjobb och vilket gör att man går upp lite i vikt, om man nu inte rör på sig. Så, nu har det gått två veckor med mitt sunda leverne med att röra på mig mer. Nu till den fina hjärtliga gåvan .. På den fina söta lådan stod  det. ”I have been on diet for two weeks and all I have lost is 14 Days”
Den var så klockren för att när jag gick till jobbet tänkte jag. Ok…. Knappt 2 veckor har gått och jag har gått ner 1,1 kg. Jag hade förväntat mig mer och så fick jag denna lilla ömma gåva från en kollega på jobbet. Visst var det en fin tanke av honom 😉

Nästa vecka bär det av till min underbara syster. Då kommer jag att vara med på hennes Kundaliniyoga pass. Längtar!

Önskar er en fantastisk dag, det ska jag ha <3

Paula