Dina känslor speglar ditt liv

Underbara morgon 🙂

Hur känner du för delar av ditt liv? Hur mår du?

När du till exempel tänker på pengar, om du inte har tillräckligt sänder du ut att du inte har tillräckligt. Du får inte heller tillräckligt eftersom du sänder ut de negativa känslorna om pengar.
Tänker du på ditt arbete? Tycker du att det är pest att gå till jobbet? Du sänder ut att du mår inte bra på jobbet, du sänder ut att det är jobbigt att umgås med personer du inte tycker om. Din negativa känsla ger dig ännu en tråkig pest dag på jobbet.

Du går omkring och känner dig otillräcklig? Inte tillräcklig för dina barn eller du kanske inte har någon partner och känner dig besviken på att ”Varför ska jag hela tiden få kämpa själv”. ”Varför hittar jag inte kärleken”.  Åter igen sänder du ut en negativ känsla. Kommer du att få en partner då?

Allt du sänder ut får du som ett gensvar, det är så du mår, det är så du kommer att få det och ha det.

Va mer medveten om vad du sänder ut. Du ska sända ut din positiva känsla och ta bort dina negativa tankar. Vakna på morgonen och känn djupt inuti att den här dagen ska jag göra till en bra dag! Du tänker själv hur du vill ha den och idag vill du ha en toppen dag! Bemöt människor med glädje och inte en missnöjd min i ansiktet. Bemöt dem med ett leende och en positiv känsla. Skicka ut kärlek och inte bitterhet för du får definitivt  tillbaka det du sänder ut. Kanske inte av samma person, men av en annan person. Det du sänder ut att ( du vill ha ) får du tillbaka med stor kraft!

Alla beslut du tar i livet handlar om vad du känner. Är du negativ och ängslig då tar du ett helt annat beslut än vad du skulle göra om du är positiv och glad. Den största drivkraften i ditt liv är dina känslor! Så se till att må bra. Om du inte gör det, så ska du absolut jobba på att må bra. Sök hjälp med att prata med någon samtalsterapeut, coach eller något annat som passar för dig.

Va lycklig eller bli lycklig och skapa det du önskar. Ändra dina tankar från negativa till positiva.

Ps. Allt är ändå inte enkelt! Ibland måste vi tillåta oss att vara ”låga” eller negativa, men grejen är att vi får inte fastna i den känslan! Men för att kunna ge LYCKA måste du själv först vara lycklig:) Kämpa på!

Ha en fantastisk dag och njut av livet! Här nalkas det rabarber paj och det gör mina kollegor väldigt glada 🙂