Att acceptera dig själv – självacceptans

SJÄLVACCEPTANS: Har du förmågan att tycka om dig själv?

Hur kommer du dit?

Tänker du ofta negativa tankar om dig själv? Vänd med en gång tanken till det motsatta. Styr helt enkelt om dina tankar till raka motsatsen direkt!

Lyssna på dig själv, lyssna på din kropp! Ät nyttigare för att må bättre och det har inget med att du skall gå ner i vikt att göra. Du mår bättre med nyttigare mat och du får bättre energi och blir friskare. Lyssna på musik, gå ut i naturen som ger otroligt mycket kraft. Skippa de negativa nyhterna en dag lite då och då. Hämta upp ditt egna mående.

Tar du hand om dig själv på riktigt? Hur tar du hand om dig själv? Sätt dig ner i lugn och ro och ta reda på vad du tycker om dig själv, vad är du värd att få ut av livet?
Har du någon du verkligen tycker mycket om, kanske dina barn eller din partner? Vad tycker du att hon/han är värd? Är hon/han värd att vara lycklig, att känna ro inom sig och älska sig själv?  Ja, du är värd precis samma sak som du tycker din älskade vän är värd. Det är dags att vakna och förstå det. Skriv lappar och sätt upp överallt för att trycka in tankarna hos dig själv. Läs lapparna högt för dig själv. Det du ser och det du hör varje dag är det som kommer att fästa sig i ditt inre.

Säg ifrån!! Våga visa vem du är och stå upp för dig själv. Och framför allt bli inte påverkad av negativa människor omkring dig. det är dennes problem och sådant har du inte tid med.

..Ha en underbar dag 🙂 Paula