Yogakurs – kurs i kundalini & yinyoga

yogakurs i Helsingborg

Vill du utöva din kundalini och yinyoga i en sluten grupp som följs åt 10 gånger under hösten? Då är detta en yogakurs för dig!

Kursen är för dig som vill ta dig ett steg djupare in i yogans värld, vilket kommer att ge dig både fysisk och mental utmaning.

För att lära känna oss själva på djupet och må bra på alla plan behöver vi då och då ta oss till gränsen av vår förmåga.

Vi kommer att jobba med pass som ibland kräver lite mer av den som vill utmana sina gränser. Det är dock inga krav på att vara duktig, du lyssnar in din kropp och dina sinnesförnimmelser. Vi jobbar med uthållighet och en stor portion humor och ödmjukhet.

Yogakursen kommer att vara i fantastiska lokaler, en oas där du kan ta dig en kopp te och slappna av en stund innan eller efter yogapasset.

Kursledare:
Annecharlotte har under ett flertal år arbetat med ledarskap inom finansbranschen. Efter en längre tids sjukdom bestämde hon sig för att göra det hon länge drömt om – att hjälpa människor till ett friskare liv, både fysiskt och psykiskt. Sedan 2007 driver Annecharlotte eget företag inom hälsa och välbefinnande. Hennes breda utbildningar och erfarenheter gör att Annecharlotte använder sig av många metoder såsom coaching, samtalsterapi, Energy flow Breathing, avslappningsteknik och mycket annat.

Att möta sig själv kräver mod och Annecharlotte hjälper dig att hitta mod och styrka till att möta dig själv. Då hon alltid har själ och hjärta med sig i sina möten är hon känd för att inge trygghet och tillit, vilket gör att hennes klienter har lätt för att öppna sig och våga möta sig själva. Annecharlotte är en uppskattad terapeut/Coach, kursledare och föredragshållare inom hälsa och friskvård. Hon har förmågan att plocka fram det bästa i varje individ samt en inkännande förmåga att få alla att känna sig unika och speciella.

AnneCharlotte är internationell kundaliniyoga, Yinyoga & Ayuryogalärare

Kurs i kundalini & yinyoga – Information:

Startdatum: 180827

Dag: 10 måndagar kl 19.15-20.45

Pris: 1695 kr

Yogalärare: AnneCharlotte Sandin

Plats: HelhetsAkademin, Helsingborg

Anmäl dig via mail.
Anmälan är bindande!