Kurs i kundalini & yinyogaKursinfo (anmälan längst ner)

Datum: 3 September – 1 Oktober 2020 (5 veckor)
Dag: Torsdagar 17.15-18.45 och 19.00-20.30
Plats: MyBalanceyoga, Rååvägen 19 A, Helsingborg
Investering: 2 000:-
Sista anmälningsdag :  30 Augusti 2020

Anmälan är bindande

För att följa samhällets restriktioner kring covid-19 har vi endast 7 platser per kurstillfälle.

Information om kurs & kursledare
Vill du utöva din kundalini & yinyoga i en sluten grupp som följs åt i 10 veckor under hösten? Då är detta kursen för dig!

De två yogaformerna kompletterar varandra på ett fantastiskt sätt. Det är två väldigt olika typer av yoga, men båda med ett fokus på medveten närvaro och för att lära känna kropp, sinne och själ. Kundaliniyoga är dynamisk och ger styrka, energi och flexibilitet, yinyoga är passiv och stilla med fokus på att lösa upp inre spänningar i muskler, bindväv och sinne.
Kursen är för dig som vill ta dig ett steg djupare in i yogans värld, vilket kommer att ge dig både fysisk och mental utmaning.

Vi kommer att jobba med pass som ibland kräver lite mer av den som vill utmana sina gränser. Det är dock inga krav på att vara duktig, du lyssnar in din kropp och dina sinnesförnimmelser. Vi jobbar med uthållighet och stor portion humor och ödmjukhet.

Yogakursen kommer att vara i fantastiska lokaler, en oas där du kan ta dig en kopp te och slappna av en stund innan eller efter yogapasset.

Varmt välkomna!
Annecharlotte Sandin

Kursledare: Annecharlotte Sandin
Att möta sig själv kräver mod och Annecharlotte hjälper dig att hitta mod och styrka till att möta dig själv. Då hon alltid har själ och hjärta med sig i sina möten är hon känd för att inge trygghet och tillit, vilket gör att hennes klienter har lätt för att öppna sig och våga möta sig själva.

AnneCharlotte är internationellt Certifierad Kundaliniyoga & Ayuryoga-lärare samt Yin yoga-lärare.