Grundkurs kundaliniyoga

Torsdagar 17.30-18.45

Med fokus på den mentala och andliga delen av yoga, balanserar du både kropp sinne och själ och fyller dig med den energi du behöver just för stunden

Kundaliniyoga är en mjuk och samtidigt kraftfull yogaform som ger snabb effekt. Den kom till väst i slutet av 1960-talet med den indiska yogin, Yogi Bhajan. Kundaliniyoga kallas även medvetenhetens yoga, då den i sin medi-tativa form fokuserar på att bemästra sinnet snarare än kroppen.
Denna yogaform är meditativ samtidigt som den är dynamisk och aktiv.
I ett kundaliniyoga pass ingår alltid andningstekniker, meditation samt mantra. Alla övningar (kriyas) utövas 1-3 min och är integrerat med andningen.

I varje pass ingår alltid meditation, då den är en del i denna yogaform.
Kursledare: Annecharlotte Sandin

Att möta sig själv kräver mod och Annecharlotte hjälper dig att hitta mod och styrka till att möta dig själv. Då hon alltid har själ och hjärta med sig i sina möten är hon känd för att inge trygghet och tillit, vilket gör att hennes klienter har lätt för att öppna sig och våga möta sig själva.
Annecharlotte är en uppskattad terapeut/coach, kursledare och föredrags-hållare inom hälsa och friskvård. Hon har förmågan att plocka fram det bästa i varje individ samt en inkännande förmåga att få alla att känna sig unika och speciella.

AnneCharlotte är internationellt Certifierad Kundaliniyoga & Ayuryoga-lärare samt Yin yoga-lärare.

Kursinformation:
Startdatum: 180906
Dag: Torsdagar 17.30-18.45
Pris: 1690 kr

Här anmäler du dig till Kundaliniyoga kursen!

Du anmäler dig genom att maila till
info@halsobalans.com
eller genom att ringa eller sms:a till 073-3499510
Kom ihåg att anmälan är bindande

Betalning sker till bankgiro 346-1381

Varmt välkommen!